Wat zijn de beste kleine bestelbusjes van dit moment?

Magazines | Driesteden Business nr6 2022

Vandaag de dag zijn er ontzettend veel opties als je een bedrijfswagen wilt kopen. Als je een ondernemer bent, is de keuze dus reuze. Over het algemeen zijn dit echter vaak wel vrij grote auto’s. Als je voorkeur juist uitgaat naar een kleiner bestelbusje kan het dus lastig zijn om een geschikt model te vinden. Nou, dat is niet langer het geval nadat je dit artikel hebt gelezen! Hieronder noemen we namelijk de beste kleine bestelauto’s van dit moment. 

Toyota PROACE CITY 
Bij een bestelbus leasen doe je er altijd goed aan om te kiezen voor de Toyota PROACE CITY. Dit komt alleen al doordat dit voertuig een aantrekkelijk uiterlijk heeft. Daarnaast heeft dit model een relatief grote laadruimte, die je zowel met als zonder ruiten kopen. De asymmetrische achterdeuren zorgen er bovendien voor dat de laadruimte goed toegankelijk is. Eventueel kan Toyota ook nog een klep toevoegen aan het dak. Op deze manier kun je gemakkelijk lange voorwerpen meenemen in dit fantastische bestelbusje. Ben je bang dat je het maximale laadvermogen overschrijdt? De Smart Load Indicator zal je hier informatie over geven! 

Renault Express
Alhoewel de Renault Express nog relatief nieuw is, is het wel duidelijk dat dit model behoort tot de allerbeste kleine bestelbusjes. Dit komt onder meer door deze bestelauto voor een klein exemplaar zeker ruim is. Ook heb je met dit busje relatief lage maandelijkse kosten en rijd je in een comfortabele auto. De Express heeft een laadvloer van 191 centimeter, wat zo goed als 20 centimeter groter is dan die van andere kleine bestelwagens! Ook in het interieur is Renault voor groots gegaan, rondom de chauffeur en bijrijder zit namelijk liefst 48 liter ruimte. Qua opbergruimte kun je geen betere kleine bestelbusje vinden dan de Renault Express dus! 

Mercedes-Benz Citan
Vooral koeriersdiensten doen er goed aan om de Mercedes-Benz te kopen of leasen. Een aanhanger leasen en koppelen aan dit bedrijfsbusje behoort dan ook nog tot de mogelijkheden. De kosten van de Citan worden bovendien steeds lager naarmate hoe meer je rijdt. Daarnaast is dit model beschikbaar in drie laadlengtes, de grootste variant is maar liefst 213 centimeter lang. Deze bedrijfsauto van Mercedes-Benz staat daarnaast bekend om zijn betrouwbaarheid, wat natuurlijk van groot belang is voor ondernemers. Het zal dan ook niet snel gebeuren dat je ineens stil staat met de Mercedes-Benz Citan. Ook moet je het geavanceerde MBUX multimediasysteem kennen, wat een luxe biedt dit busje toch! 

Ford Transit Connect
De Ford Transit Connect is zonder twijfel een ware bestseller. Dit is een compact busje dat al jarenlang bovenaan staat, wat komt doordat dit model alles heeft wat je nodig hebt. Zo is de Transit Connect zuinig en duurzaam, maar direct ook robuust en comfortabel. Bovendien komt dit model van Ford met veel innovatie. De Ford Transit Connect beschikt namelijk over de start-stopfunctie, wat ervoor zorgt dat de bedrijfswagen nog zuiniger is in het stadsverkeer. Ook kun je gebruik maken van het Eco Mode-systeem om minder brandstof te verbruiken. 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by