Nieuws

11-06-2024 16:05

Ondernemende zussen: Valerie en Jasmijn

Wij zijn Valerie en Jasmijn, zussen met een gedeelde passie voor een gezonde levensstijl en het ontdekken van leuke hotspots en prachtige bestemmingen. Zo hebben we ons merk Natural Blend dat zich richt op het genieten van een gezonde levensstijl met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is er Travelling Sisters, een merk waarmee we anderen inspireren door het delen van content over leuke eetgelegenheden, hotspots en vakantiebestemmingen.

NATURAL BLEND
Natural Blend is ontstaan vanuit onze liefde voor gezonde (en lekkere) voeding. Wij geloven dat gezond eten niet alleen goed voor je is, maar ook lekker en leuk kan zijn. We werden geïnspireerd om te werken met natuurlijke ingrediënten en ontdekten de vele gezondheidsvoordelen die deze met zich meebrengen, zoals meer energie, focus en concentratie. En zo ontstonden onze Natural Blend producten! Onze missie is om meer mensen te laten genieten van een gezonde levensstijl door middel van onze 100% natuurlijke superfood-poeders. Deze superfoods zitten vol voedzame ingrediënten, vitamines en mineralen, zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen.

WIJ BIEDEN DRIE VERSCHILLENDE SUPERFOOD BLENDS AAN:

  • Collageen blend: ook bekend als de Beauty Blend, deze roze mix is goed voor je huid, haar en nagels en heeft een heerlijke red velvet smaak.
  • Energie blend: deze blend geeft je een natuurlijke cafeïne boost met een zachte matcha smaak.
  • Anti-stress blend: deze mix bevordert ontspanning en rust en heeft een heerlijke kaneel-chocoladesmaak.


Met deze superfood blends kun je heerlijke kleurrijke lattes maken en ze toevoegen aan je ontbijtjes, smoothies en nog veel meer! Naast de directe verkoop aan consumenten werken we samen met verschillende horecazaken verspreid door Nederland, waar je onze lattes en ontbijtjes kunt bestellen.

Website: www.naturalblend.nl
Instagram: @naturalblend_nl

TRAVELLING SISTERS
Travelling Sisters is ontstaan uit onze gedeelde passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen. Het avontuur begon met een opdracht op het Griekse eiland Zakynthos, waar we voor reisorganisatie Sunweb het eiland mochten verkennen en we alle mooie plekken hebben vastgelegd in onze vlogs. De positieve energie die we hieruit haalden, inspireerde ons om ons bereik verder uit te breiden, zowel in het buitenland als in Nederland. Want ook in ons eigen land zijn er talloze verborgen parels die we graag willen delen. Als echte foodies verkennen we niet alleen leuke bestemmingen, maar ook diverse hippe eetgelegenheden, waarbij ook voor vegetariërs en veganisten genoeg opties zijn. Zo bezoeken we verschillende steden in Nederland en delen graag onze ontdekkingen met jou in onze vlogs. Denk aan de leukste foodspots in steden als Zwolle of Utrecht. Dit alles delen we via vlogs op ons YouTube-kanaal en op onze Instagram- en TikTok-pagina. Wij hopen hiermee waardevolle content te creëren die niet alleen informeert, maar ook inspireert!

PROFESSIONELE FOTOSHOOTS
Naast het ontdekken van nieuwe plekken bieden wij ook professionele fotoshoots aan voor leuke hotspots zoals horecazaken en hotels. Dankzij onze achtergrond in de media hebben wij de kennis en ervaring met professionele film- en fotoshoots. Hierdoor kunnen we deze plekken nog beter online zichtbaar maken. We hebben namelijk gemerkt dat er veel unieke locaties zijn die online nog niet goed vindbaar zijn, en we willen graag helpen om ze in de schijnwerpers te zetten. De professionele foto’s die we leveren, kunnen onder andere worden gebruikt voor sociale media, websites, nieuwsbrieven en drukwerk.

Website: www.travellingsisters.nl
Instagram: @dutchtravellingsisters
YouTube: Dutch Travelling Sisters
TikTok: Travelling Sisters

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by