Nieuws

30-08-2023 15:18

Meld je nu aan voor de Zakenautotestdag van Driesteden Business!

De wereld van personenauto's staat niet stil. Deze voertuigen worden steeds zuiniger en duurzamer en kunnen van alle denkbare luxe worden voorzien. Om een goed beeld te geven van het huidige aanbod, organiseert Driesteden Business op donderdag 28 september in samenwerking met een aantal regionale autodealers de Zakenautotestdag. Tijdens dit gratis evenement kunt u verschillende modellen personenauto's testen en netwerken met collega-ondernemers uit de regio. 

Wat houdt het in
U maakt op 28 september testritten waarbij steeds een tussenstop bij een locatie in de regio wordt gemaakt. Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn vormt de uitvalsbasis van het evenement. Bij de lunch kunt u andere testrijders leren kennen. Het zakenmagazine Driesteden Business doet online en in print uitgebreid verslag van dit evenement. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van het geteste voertuig op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die worden gepubliceerd.

Ontvangst
Aankomst testrijders 11.45 uur. Vanaf 12.00 uur is er een lunch en tot 17.00 uur is er ruimte om te testrijden waarbij op verschillende locaties gewisseld wordt van voertuig.

Aanmelden als testrijder  
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of bent u de beheerder van het wagenpark? Of bent u als zzp'er op zoek naar een personenauto? Dan kunt u zich aanmelden via Imke Emons: imke@vanmunstermedia.nl. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald merk of model, dan kunt u dit aangeven.

Interesse om uw automerk te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in een ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geïnteresseerde ondernemers uit de regio? Dan is de Zakenautotestdag zeker interessant. Neem voor meer informatie contact op met Imke Emons.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by