Nieuws

17-05-2023 09:39

Nieuw bij de Driesteden Autotesdag, de luxueuze Honqgi

De nieuwste modellen auto's testen, prachtige locaties bezoeken en netwerken met collega-ondernemers uit de regio: Op donderdag 22 juni a.s. organiseren wij onze Zakenautotestdag die van start gaat bij De Keizerskroon in Apeldoorn. Na diverse tussenstops eindigt de route weer bij De Keizerskroon.

HONGQI E-HS9 - ELEKTRISCH RIJDEN IN STIJL 
Maak kennis met de verbluffende Hongqi E-HS9. Een gloednieuwe, 100% elektrische SUV met een bijzonder en luxueus design. Deze zes- of zevenzitter is voorzien van luxe noviteiten, een krachtige elektromotor en meer. Met de luxe, stijlvolle én volledig elektrische Hongqi E-HS9 zet u een stap in de toekomst. De Hongqi E-HS9 beschikt over een vermogen van wel 551 pk, wat u van een uiterst soepele en vlotte rijbeleving verzekert. Stap in de wondere wereld van Hongqi..

SAY YES! TO THE PREMIUM FULL ELECTRIC HONGQI E-HS9
Hongqi staat bekend om het produceren van hoogwaardige sedans en SUV's. Hongqi-voertuigen hebben nu moderne ontwerpen, geavanceerde technologie en luxueuze interieurs, gericht op welvarende klanten die op zoek zijn naar een unieke en eersteklas rijervaring. Het merk wil wereldwijd concurreren met andere fabrikanten van luxe auto's en zijn aanwezigheid op de internationale markt uitbreiden.
Hongqi zich ook gewaagd aan het EV segment, met de lancering van de Hongqi E-HS9 SUV’s laat het merk zijn toewijding aan duurzame mobiliteit laat zien. Hongqi heeft de ambitie om zichzelf te vestigen als een wereldspeler in de luxe auto-industrie, door traditioneel vakmanschap te combineren met geavanceerde technologie om onderscheidende en luxueuze voertuigen te creëren.

Wat houdt de Autotestdag in?
Tijdens de autotestdag testen diverse ondernemers uit de regio auto's die door verschillende autodealers ter beschikking worden gesteld. Elke testrijder maakt testritten in verschillende auto's, waarbij we een tussenstop maken bij diverse locaties en van voertuig wisselen. Ook vullen de testrijders bij elke tussenstop hun bevindingen in op een formulier. Deze bevindingen vormen de basis voor de testverslagen in de zomer-editie van Rivierenland Business. Tussen de testritten door is er bovendien alle gelegenheid om te netwerken.

Programma
12.00            Ontvangst met lunch bij De Keizerskroon te Apeldoorn
13.00            Start testritten door de regio (o.a. een stop bij XXX)
17.00            Verwachte terugkomst bij de startlocatie en afsluiting met een borrel

Meewerkende dealerszijn o.a.:
Van Mossel
Hongqi

Aanmelden
Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto en van plan om binnen circa een half jaar na de testdag een andere auto aan te schaffen? Dan is onze zakenautotestdag het perfecte event voor jou. Deelnemen aan de testdag is bovendien kosteloos. Aanmelden kan via onze website. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk of model, geef dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!


Graag tot ziens op 22 juni a.s.!

Wil je als dealer of locatie deelnemen aan deze testdag? Neem contact op met media-adviseur Jeroen Gerats of bel 0616 964-325 en vraag naar de mogelijkheden.
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by