Nieuws

25-08-2022 12:38

Genomineerden 2022 Apeldoorn Business Awards bekend

Na twee jaar afwezigheid door Corona vindt dit jaar alweer de Apeldoornse Business Awards plaats met de uitreiking op 13 oktober. Zojuist maakte de organisatie de 18 genomineerden bekend. Aangedragen door een voordrachtcommissie, het Apeldoorns publiek en vervolgens zorg geselecteerd door een kritische vakjury. De genomineerden maken kans op de prestigieuze awards, die worden uitgereikt tijdens de feestelijke Award Night spektakel in Orpheus.

Uitgebreide selectieprocedure
De Apeldoorn Business Awards staan bekend om de uiterst zorgvuldige selectieprocedure. Zoals voorgaande edities selecteert de voordrachtcommissie een aantal bedrijven per categorie op basis van verschillende criteria, waarbij ook de input van Apeldoorners worden meegenomen. Hieruit ontstaat een longlist, waar de jury per categorie drie genomineerden van selecteert.

De jury zal hierna, om tot een winnaar te komen, bij alle genomineerden op bezoek gaan, extra informatie in winnen en een financiële en juridische check doen. Dit jaar zijn de genomineerden:

  • Starters: Amante Limoncello, Herenboeren, Restaurant Zenith
  • Detailhandel: Wolfswinkel Groentechniek, Autobedrijf Boks, Outsole
  • Groothandel en dienstverlening: Albert van de Scheur, Altios Cloud Experts, De Weerd Verkeersopleidingen
  • Horeca en toerisme: Break Away / Cuber Outdoor Suites Veluwe, Sizzles at the Park, Klein Berlijn
  • Industrie en technologie: BBA Pumps, De Bruin Tankbouw/DBPE, Sportunity
  • Maatschappelijke organisaties: Orpheus, Coöperatie deA, NewTechPark

Publieksprijs
Ook het Apeldoorns publiek heeft de kans om een van genomineerde op het podium te zetten met met de Publieksprijs. Vanaf nu kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen via apeldoornbusinessawards.nl/stemmen. De genomineerde met de meeste stemmen sleept de Publieksprijs in de wacht.

Alvast tickets boeken voor de uitreiking? Klik hier!

Award Night
Alle awards worden uitgereikt tijdens de Award Night in Orpheus op donderdag 13 oktober. Traditiegetrouw is de presentatie in handen van Harm Edens die op z’n kenmerkende humoristische en scherpe wijze de avond van commentaar voorziet. Daarna is het tijd voor feest met de Hermes House Band. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op apeldoornbusinessawards.nl/tickets.

Over de Apeldoorn Business Awards
Apeldoorn heeft prachtige bedrijven met geweldige producten, diensten en mensen. Dat verdient zeker eens per jaar een podium. Daarom is Apeldoorn Business Awards in het leven geroepen. Om de mooiste bedrijven van Apeldoorn in het zonnetje te zetten én om het Apeldoorns bedrijfsleven te stimuleren en te verbinden.

delen:
Algemene voorwaarden