Nieuws

14-12-2021 21:33

Aan de Stegge Twello realiseert uitbreiding Bonfix Zwolle

Aan de Stegge Twello en Bonfix hebben de overeenkomst getekend voor de nieuwbouw en uitbreiding naast het bestaande bedrijfsgebouw van Bonfix in Zwolle. De bouwwerkzaamheden starten begin maart.
 

Tweede samenwerking
Bonfix is een bekende speler in de markt voor sanitair en centrale verwarming. In 2012 realiseerde Aan de Stegge Twello nieuwbouw voor het groeiende Zwolse bedrijf op bedrijventerrein Hessenpoort. Het voortvarende succes van het bedrijf en de ambitie om door te blijven groeien vraagt om uitbreiding dat zorgt voor meer capaciteit en optimalisatie van het bedrijfsproces.
 
Aan de Stegge Twello ontwikkelde het bouwplan in bouwteamverband samen met Bonfix, de logistieke toeleveranciers, Sec. architecten en overige adviseurs. De focus lag op de ontwikkeling van een hoogbouwmagazijn van hoge kwaliteit passend bij het ambitieniveau van Bonfix en een uitbreiding van het hoofdkantoor dat aansluit op het bestaande bedrijfsgebouw.

Innovatief hoogbouwmagazijn
Het hoogbouwmagazijn krijgt een totale vloeroppervlakte van 2.500 m² met laadkuil. In het logistieke gebouw worden een geautomatiseerd warehouse-systeem, beweegbare stellingen, ompakruimten en een expeditiezone gesitueerd. Naast logistieke bedrijfsruimte realiseert Aan de Stegge Twello een kantoor van circa 600 m² over twee bouwlagen met een binnentuin en dakterras. Middels een architectonisch fraaie overgang sluiten het nieuwe en het bestaande gebouw straks perfect op elkaar aan.
 
Aan de Stegge Twello levert het logistieke bedrijfsgebouw medio 2022 op. In augustus 2022 beginnen de logistieke toeleveranciers met de opbouw van het logistieke systeem en proces. Eind 2023 wordt de inrichting afgerond en in het eerste kwartaal van 2023 wordt de nieuwbouw in gebruik genomen.

delen:
Algemene voorwaarden