Unieke vergaderbeleving in landelijke omgeving

Magazines | Driesteden Business nr4/5 2023

In het levendige en gemoedelijke buitengebied van Herpen, dicht bij de snelweg en het treinstation van Ravenstein, ligt Wooijse Hof. Wie op zoek is naar een kleinschalige, sfeervolle en landelijke locatie om te vergaderen, (meerdaagse) trainingen te geven of een inspirerende heidag te beleven, is hier aan het juiste adres.

Wooijse Hof is een familiebedrijf dat wordt gerund door twee jonge ondernemers met passie voor maatwerk, lokale voeding, natuur en events. Op deze inspirerende vergaderlocatie wordt door eigenaren Joep en Anke van Grunsven bij voorkeur samengewerkt met lokale leveranciers en producten. "Ons gastvrije team staat voor de gasten klaar, evenals de koffie en Brabantse lekkernijen!", aldus een enthousiaste Anke. "De gehele dag kan worden verzorgd met verse lokale lekkernijen, bij voorkeur verantwoorde opties, zoals een 0.0 borrel. Tevens is fruit een standaard onderdeel van de arrangementen."

Privé vergaderen

Bij Wooijse Hof kan de gehele locatie afgehuurd worden voor zakelijke bijeenkomsten. "Je beschikt dan over de landelijke vergaderzaal in combinatie met een deel van de tuin, boomgaard en de overdekte zitkuil", vertelt Anke. "De vergaderruimte is waar nodig in twee delen af te sluiten, als zijnde break-out room, met elk een eigen beeldscherm en de benodigde vergaderfaciliteiten. De locatie is exclusief voor de groep beschikbaar en heeft een capaciteit tot zo'n twintig personen."

In de zomer kan er ook gebruik gemaakt worden van de boomgaard. "Hier kun je in alle rust met jouw collega's sparren", zegt Anke. "Is het wat kouder buiten, dan kun je gewoon bin-nen in de authentieke boerenschuur plaatstnemen. Ook erg gezellig, bij de kachel! Wil je na het vergaderen nog even borrelen en een hapje eten? Ook daar kan voor gezorgd worden."

Bij Wooijse Hof kunnen volgens Anke tal van leuke activiteiten worden georganiseerd, waarbij tevens gewerkt wordt met lokale partners. "Denk bijvoorbeeld aan boerensolex, een (quiz)spel, stepverhuur of een afsluitende kookworkshop. Wil je een frisse neus halen? Ga dan voor de verzorgde wandelroute door de natuur."

Overnachten

Ook overnachtingen behoren tot de mogelijkheden bij de Wooijse Hof. "Wat zeker een uitkomst kan bieden bij een tweedaagse vergadering of training", licht Anke toe. "Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij nabijgelegen accommodaties te verblijven. Hierin denkt het team ook graag met de klant mee. Persoonlijke service staat bij het team van Wooijse Hof voorop. Vol passie en met zorg staan we klaar voor zakelijke belevingen op maat!"

Meer over bovenstaande lees je op de website van Wooijse Hof. Vrijblijvend reserveren gaat gemakkelijk via de reserveermodule of per mail. Tele-fonisch is de locatie bereikbaar via 0627238351.

 

Wat maakt Wooijse Hof uniek?

-De gehele locatie exclusief tot uw beschikking

-Kleinschalig en sfeervol vergaderen capaciteit tot 20 personen

-Van alle gemakken en vergaderfaciliteiten voorzien

-Landelijk - connectie met natuur

-Sfeervolle ruimte, tuin/boomgaard & overdekte zitkuil

-Lokale lekkernijen

-Persoonlijke service & Brabantse gastvrijheid

-Centrale ligging tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen (dichtbij snelweg A50 en treinstation)

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by