Hartig.nl: het zakelijke lunchplatform

Magazines | Driesteden Business nr5 2022

Het bakery café Hartig in Amersfoort is uitgegroeid tot hét online platform voor zakelijke lunches. En dit is pas het begin, stelt Maarten Geurtse, directeur van Hartig.nl en Eenhoorn Meeting Center Amersfoort. Hartig.nl is al tot ver buiten Amersfoort actief en Geurtse ziet meer mogelijkheden.

Hartig is al jaren een vertrouwd gezicht in het stationsgebied van Amersfoort. De lunchzaak stroomt in de middagen vol en Geurtse bedacht: hier kunnen we nog veel meer mee doen. Sinds de directeur van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort vijf jaar geleden aan zijn baan begon, heeft de studio ook al een metamorfose ondergaan en richt Eenhoorn zich steeds meer op events, zoals congressen en dinnershows. In 2019 is het meeting center gerenoveerd, nog voordat de coronapandemie uitbrak.

Vanaf dat moment ging er steeds meer aandacht uit naar Hartig. Doordat in de coronaperiode de mogelijkheden bleven bestaan om eten en drinken thuis (en later op bedrijfslocatie) te bezorgen, werd Hartig.nl opgezet; een online platform waar bedrijven hun zakelijke lunch kunnen bestellen. Denk aan lunchboxen voor vergaderingen tot een rijk gevulde tafel met een personeelslunch voor het hele team. Met bijzonder brood en goed verzorgde, verse producten. En het concept sloeg aan.

Hét lunchplatform

De ontbijt- en lunchboxen vallen steeds meer in de smaak gezien de vele bestellingen via Hartig.nl. In eerste instantie gingen de boxen vooral rond in Amersfoort, maar inmiddels zijn er ook vestigingen in Utrecht, Zwolle, Arnhem, Rotterdam en Amsterdam. Geurtse is met Hartig.nl hét zakelijke platform voor lunchend Nederland geworden.

Een platform als Hartig.nl was er nog niet voor de zakelijke markt. De explosieve groei stemt Geurtse zeer positief en hij blijft bijzonder ambitieus. Met Hartig.nl heeft hij een online campagne ingericht en het bedrijf gaat ook samenwerkingen aan met online platformen die zich richten op de zakelijke markt. Het bakery café wordt vanwege de toenemende drukte mogelijk anders ingericht. De grenzen van wat mogelijk is in het pand worden inmiddels bereikt. Op sommige ochtenden wordt voor 200 man een lunch samengesteld.

Balans in ondernemen

Naast Hartig.nl draait ook Eenhoorn Meeting Center als vanouds. Geurtse merkte afgelopen zomer al dat er door het verwelkomen van vele gasten bij verschillende events steeds meer leven in het pand is gekomen. Zo voelt het voor Geurtse alsof de balans weer terug is na de coronaperiode en de balans voelt zelfs beter dan voorheen, geeft hij aan.

Samen met zijn toegewijde team door-stond de directeur van Hartig.nl en Eenhoorn Meeting Center de corona-tijd en wist er dus ook op in te spelen met de mogelijkheden van zakelijke lunchopties. Nu het succesverhaal van Hartig.nl voortduurt, is er voor Geurtse ook meer ruimte voor ander werk. Zo staat hij ook andere ondernemers bij voor het opzetten start-ups en deelt hij daarbij zijn kennis en ervaring op zakelijk gebied. Nu Eenhoorn Meeting Center weer volstroomt, is het aan Geurtse om de aandacht bij bestaande bedrijfsonderdelen te houden en daar-naast nieuwe impulsen te omarmen.

Ga voor meer informatie naar www.hartig.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by