Je CE-rijbewijs haal je bij ID Logistics

Magazines | Driesteden Business nr5 2022

Is het jouw droom om vrachtwagenchauffeur te worden? Bij ID Logistics in Apeldoorn leiden wij je intern op. Je leert de kneepjes van het vak van onze ervaren chauffeurs, zodat jij een echte logistieke specialist wordt. De opleiding doe je naast je huidige werk of een logistieke functie bij ID Logistics. Dankzij subsidie van het Sectorinstituut Transport en Logistiek kost de chauffeursopleiding jou geen geld!

Opleiden in Apeldoorn
Bij ID Logistics in Apeldoorn worden leerlingen en zij-instromers opgeleid door onze eigen gecertificeerde trainers. Met onze eigen rijschool behaal je supersnel je CE-rijbewijs.

Iedere vrachtwagenchauffeur moet om de vijf jaar bijgeschoold worden, de zogeheten Code 95. Deze Code 95 trainingen worden intern gegeven door onze trainers. Dus ook voor je nascholing zit je goed bij ID Logistics. Ook leiden we onze chauffeurs op voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR).

Eigen leslokaal
Onze locatie op de Ecofactorij in Apeldoorn beschikt over een volledig uitgerust leslokaal waar wij nieuwe en bestaande medewerkers trainen. Deze ruimte kunnen we ook gebruiken voor praktijklessen voor scholen. Hiermee laten we de jeugd kennis maken met de dynamische wereld van transport en logistiek.

Praktijkervaring opdoen
Praktijkervaring opdoen is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Dit begint met het laden van de wagen. Het stuwen van de lading is een vak apart en mag zeker niet onderschat worden. Na het laden van de wagen ga je mee met een mentorchauffeur. Onderweg leer je dan de fijne kneepjes van het vak. Tijdens de opleiding heb je veel contact met jouw mentorchauffeur. Maar ook na de opleiding speelt hij of zij een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze chauffeurs. Zo zorgen we voor een continue doorstroom van goed opgeleide chauffeurs.

Zelfstandig de weg op
Na je opleiding ga je zelfstandig de weg op. ID Logistics beschikt over een breed assortiment transporteenheden. Van een busje tot een LZV (lang en zwaar voertuig) van 25,25 meter lang. De meeste nieuwe chauffeurs beginnen in het klein transport. Met een bus of bakwagen worden distributieroutes gereden door Nederland. Daarna kan je doorgroeien naar het ‘grote’ werk. En zo kom je op de mooiste plekken in de Benelux met je trekker-oplegger!

Wil jij chauffeur worden?
Ook interesse in een omscholing of functie van chauffeur? Kijk dan op www.werkenbijgvt.nl

Transport en Logistiek betaalt 85% van het lesgeld! Pak jij die kans? Kijk voor meer info op www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by