ID Logistics sponsort WSV

Magazines | Driesteden Business nr4 2022

GVT Transport en Logistiek is al geruime tijd onderdeel van ID Logistics. ID Logistics is druk bezig met het omzetten van de uitingen van de GVT huisstijl naar de huisstijl van ID Logistics. Op de panden en voertuigen is het ID-logo al doorgevoerd. Maar nu is de nieuwe huisstijl van ID Logistics ook zichtbaar bij sportclub WSV in Apeldoorn. GVT Transport en Logistiek had al lange tijd een samenwerking met de Apeldoornse sportclub. Deze samenwerking werd onlangs met drie jaar verlengd door ID Logistics. Alex Koopman, voorzitter van de sponsorcommissie bij WSV, is blij met de intensieve samenwerking met ID Logistics.

Wat is WSV?
“WSV staat voor Wormense Sport Vereniging. En we bestaan al 102 jaar. WSV is een omnisportvereniging. We hebben voetbal, volleybal, badminton, basketbal en dynamic tennis. Dit is een kruising tussen badminton en tennis. Momenteel hebben we ongeveer 1900 leden. Het grootste deel, 1100 leden, zijn lid van de voetbalclub. Ons hoogste voetbalelftal speelt eerste klasse voetbal. En dit doen we voornamelijk met talenten uit onze eigen jeugdelftallen. Ook komen oud profvoetballers weer terug om bij onze club te voetballen. Soms voelt deze club meer als een familie dan als een sportvereniging. En dat is ook wat we willen uitstralen en erg trots op zijn!”

Hoe past de sponsoring van een transportbedrijf hierbij?
“Met GVT hadden wij al een lange samenwerking. Deze samenwerking werd onlangs door ID Logistics verlengd. Dit was ook een mooi moment om de oude uitingen van GVT te vervangen voor de huisstijl van ID Logistics. De uitingen zijn zichtbaar met vlaggen, reclame langs het veld en op het scorebord. Maar sponsoring is meer dan dat! Vroeger werd er een bord opgehangen langs het veld. Wij als club kregen hier geld voor en dat was het. Met ID Logistics gaan we nauw samenwerken op het gebied van personeelswerving en duurzame inzetbaarheid. ID Logistics zal laten zien wat de logistieke sector hen te beiden heeft. Bijvoorbeeld met een rondleiding op het bedrijf. Daarnaast zullen wij sporten promoten.”

'Het is niet meer ouderwets geld vangen en een bord ophangen. Sponsoring is meer dan dat. In 2022 moet je iets terug doen voor de maatschappij en je inzetten voor een goede leefomgeving.'

Alex Koopman, voorzitter sponsorcommissie WSV


Sander Kluft, vestigingsmanager ID Logistics Apeldoorn, over de samenwerking met WSV
“Na een goed gesprek met de sponsorcommissie van WSV hebben we besloten de samenwerking voort te zetten en de focus te zetten op de naamswijziging en het werven van personeel. Met man en macht is de afgelopen weken gewerkt naar het omzetten van de GVT-uitingen naar nieuwe kleuren van ID Logistics waarbij een 25 meter lang spandoek achter de goal op het hoofdveld de mooiste blikvanger is geworden. Wat mij betreft is dit de juiste start voor een mooie samenwerking. Aangezien WSV ook samenwerkt met scholen wil ik graag kijken of hier een connectie ligt.”
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by