De opvallende reclame van PrintXpert

Magazines | Driesteden Business nr6 2021

Opvallen. Jouw product of dienst onder de aandacht brengen. Als ondernemer doe je dat met reclame op je pand, maar vooral ook met belettering op je bedrijfswagen. Het zijn reclame-uitingen waar PrintXpert groot mee is geworden. Vanuit Deventer verzorgt het bedrijf ‘signing’; kortom: autobelettering, lichtreclame, reclameborden en nog zoveel meer. Al ruim twintig jaar kloppen bedrijven voor een opvallende verschijning aan bij PrintXpert van Leo Weys. Een nuchtere ondernemer die als geen ander weet hoe je moet opvallen.

Begonnen in ‘print’ - ‘vandaar de naam’-, verzorgt Leo met een enthousiast team medewerkers, de laatste jaren vooral veel voertuigbelettering. Maar ook op diverse andere gebieden helpt hij mee aan de zichtbaarheid van het bedrijfsleven. "Denk aan reclamezuilen en spandoeken tot lichtbakken voor gevels en etalages", vertelt directeur/eigenaar Leo Weys, die er daarnaast niet voor terugdeinst om ook binnen een bedrijf voor de juiste uitstraling te zorgen. "We kunnen prachtige fotowanden printen en op wanden plakken. Daarmee kun je een saaie kantine ineens omtoveren tot een Toscaans landschap, zodat de sfeer met stappen vooruit gaat."

Topdrukte
Bedrijven hebben vaak alles rondom een verhuizing geregeld, en bedenken dan vaak op het laatste moment dat er nog reclameborden moeten komen, en dat ook de bedrijfswagens nog moeten worden voorzien van de nieuwe huisstijl. Kortom: het is nagenoeg altijd topdrukte bij PrintXpert, want menigmaal moet er ‘met spoed’ nog iets geregeld worden. Leo en zijn mensen doen het met liefde en maken graag het verschil. "We brengen lichtreclame op het pand aan, beplakken het wagenpark met mooie belettering en reclame, én mogen vaak ook intern wanden van fotobehang voorzien." Dat maakt alles maakt een groot verschil. Ineens gaat een pand echt leven. Ook vlaggen kunnen door PrintXpert geleverd - en opgehangen - worden. Net als dat PrintXpert met hetzelfde gemak een nieuw foldertje of de uitnodiging van de bedrijfsopening verzorgt. Met, bij alles, oog en oor voor de klant.

Expertise werkt
"PrintXpert is een volwassen signbedrijf, met de service die daarbij hoort", vertelt Leo. "Op internet kun je nagenoeg alles bestellen; een auto, een vrouw (hij lacht hartelijk), maar ook de signing van je bedrijfsauto’s. Grote vraag is alleen: wat krijg je geleverd? Bij ons krijg je niet wat je hebt besteld, maar wat je verwacht", klinkt het raadselachtig. Dat dit beslist wat anders is, verduidelijkt hij graag: "Wij willen weten wat iemands verwachtingen zijn. We vragen daarom altijd door, maken een ontwerp dat aan alle eisen voldoet. Dat gaat verder dan wat de klant zelf kan maken. Drukkerijen die online hun diensten aanbieden, hebben doorgaans een instelling van: ‘als de klant shit aanlevert, dan krijgt hij ook shit’. Wij kijken graag verder; zijn nog een echt dienstverlenend bedrijf. Dus wanneer een bestand niet goed is, of een ontwerp niet goed uit de verf komt, of er anderszins problemen te voorzien zijn, dan lossen wij dat op. Op voorhand. Zodat de klant uiteindelijk het product krijgt wat hij graag wil hebben; niet wat hij op basis van foutief aangeleverd materiaal had gekregen." Ook plakken de medewerkers van PrintXpert de signing graag zelf vakkundig op de auto. Een secuur werkje dat je wellicht prima zelf denkt te kunnen doen, maar niet met de kennis en kunde die je van Leo’s mensen mag verwachten. Bovendien is er nog een groot voordeel aan uitbesteding, zo vertelt Leo: "Doen wij het fout, dan is dat onze zorg. Doe je het zelf fout, dan ben je zelf verantwoordelijk. Zo is goedkoop al snel duurkoop", weet hij. En reken maar dat er bij doe-het-zelven veel fout kan gaan. "Dat begint al bij het ontwerp. Zo moet je rekening houden met oneffenheden van een auto, waardoor een bepaald ontwerp er in de praktijk heel anders uit kan zien dat de ontwerper het heeft bedoeld. Ook attenderen we een klant graag op ‘foutjes’ in hun design. Dan moet je denken aan kleuren die met elkaar vloeken, of teveel tekst op de bedrijfswagen, waardoor de boodschap verloren gaat…" Tenslotte is reclame maken een vak. "Je kunt het allemaal aan je secretaresse ‘die wel wat kan fröbelen met een opmaakprogramma’ vragen, maar waarom zou je? Je kunt het ook aan een ‘Xpert’ overlaten. Dan weet je zeker dat het goed komt."

Kwaliteit boven alles
Uitstraling is alles, weet Leo. "Heb je een lichtbak stuk? Verwaaide kapotte vlaggen? Laat het vervangen, zodat het er weer goed uitziet. Net zoals je ook je ramen en je gevel moet schoonhouden. Tenslotte is de eerste indruk van je bedrijf bepalend voor je klanten. Dat geeft aan hoe je je als bedrijf presenteert. Potentiële klanten koppelen die uitstraling aan je dienstverlening. Ziet het er rondom je bedrijf niet uit, dan zal je werk wel net zo slordig zijn, denkt men al snel."

PrintXpert doet nimmer concessies aan de kwaliteit, bezweert Leo. Zijn bedrijf werkt voor de autobelettering met de best beschikbare folies. Dat zie je terug in de kwaliteit van het werk. "Folies worden vijf tot zeven jaar gegarandeerd op kleurechtheid. Daar kun je bijzonder goed mee voor de dag komen. De beste reclame die je je als bedrijf kunt wensen. En nog eens razend goedkoop ook!"

PrintXpert.nl
Danzigweg 2
Deventer
tel. 0570-658806
leo@printxpert.nl" rel="nofollow" target="_blank">leo@printxpert.nl
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by