Pillows heropent Sandton IJsselhotel als Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Magazines | Driesteden Business nr3 2021

Op 1 maart jl. opende Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer en het bijbehorende IJssel Restaurant hun deuren. "Volledig tegen de stroom in openen we een nieuw hotel.", vertelt CEO Loes Dingemans trots. "Dit hotel bevindt zich op de mooiste plek van Overijssel en is zonder twijfel een waardevolle toevoeging aan onze Pillows Hotels collectie."

Met de komst van het nieuwe boutique hotel telt de collectie inmiddels zeven hotels. Ook in Deventer kunnen gasten het typische Pillows gevoel weer tot in detail ervaren. Loes Dingemans vertelt: "Net als bij onze andere hotels draait hier alles om aandacht en oog voor detail. Een plek creëren die beter is dan thuis, die gedachte hebben we bij alles wat we doen."

Het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel - zoals de naam al doet vermoeden ligt namelijk direct aan de IJssel, waar je uitkijkt op zowel de rivier als op de historische skyline van Deventer. Dat uitzicht is te bewonderen vanuit de hotelkamers, maar ook vanuit de riante serre of vanaf het zonnige terras van het bijbehorende IJssel Restaurant. Hier kun je terecht voor verrassende gerechten, geïnspireerd op Dutch Cuisine en bereid met zoveel mogelijk lokale producten van het seizoen. Naast lunch en diner kunnen gasten ook genieten van een Pillows Afternoon Tea of proosten met een cocktail of een goed glas wijn.

Ook in dit Pillows hotel zijn de kamers weer met de grootste aandacht ingericht. In alle 29 kamers en suites vind je comfort en ingetogen luxe, met zorgvuldig uitgekozen kunst en heerlijke bedden met zacht bedlinnen van Egyptisch katoen. Naast hotelkamers heeft het hotel ook verschillende elegant ingerichte salons. De perfecte locatie voor wie op zoek is naar comfortabele ruimtes, moderne technologie en een unieke locatie.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by