Nieuws

16-03-2023 10:32

Koninklijke Oosterberg verwelkomt Fabienne Linschoten en Marleen Vloedgraven-Vos als nieuwe directeuren

Het directieteam van Koninklijke Oosterberg is weer op volle sterkte. Op 1 januari 2023 is Fabienne Linschoten gestart als de nieuwe directeur marketing van de elektrotechnische groothandel. Daarnaast groeide Marleen Vloedgraven-Vos per 1 oktober 2022 door naar de functie van directeur P&O.

Fabienne Linschoten is aangetrokken als de nieuwe directeur marketing van Koninklijke Oosterberg. Na functies bij bol.com en Canon Europe was zij de laatste elf jaar werkzaam bij Makro Nederland in verschillende leidinggevende rollen op het snijvlak van marketing, e-commerce en digitale transformatie. Deze ervaring komt in haar nieuwe functie goed van pas.

Fabienne Linschoten: “Koninklijke Oosterberg is een familiebedrijf gericht op de lange termijn. Dit spreekt me erg aan. Daarbij gaat de organisatie een volgende groeifase in. Hieraan draag ik als directeur marketing graag mijn steentje bij door vanuit de totale klantreis nieuwe stappen te zetten. Door continu te blijven verbeteren, kunnen we onze klanten in de toekomst goed blijven bedienen.”

Interne doorgroei
Marleen Vloedgraven-Vos werkt sinds 2012 bij Koninklijke Oosterberg. Nadat zij de afgelopen jaren werkzaam was als hoofd P&O en KAMV, groeide ze eind vorig jaar intern door naar de functie van directeur P&O.

Marleen Vloedgraven-Vos: “Met deze nieuwe functietitel is er meer duidelijkheid gekomen over de inhoud van mijn functie. Als directeur P&O zet ik de koers die ik als hoofd P&O en KAMV inzette voort. Ik ga verder met het verder professionaliseren van het HR-beleid passend bij de ontwikkeling van de organisatie.”

Over Koninklijke Oosterberg
Koninklijke Oosterberg is een succesvolle, snelgroeiende, ISO 9001-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met ruim 400 medewerkers en 20 vestigingen, verspreid over heel Nederland; een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Het familiebedrijf bestaat bijna 130 jaar en biedt, naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen, beveiligingsproducten en duurzaamheidsproducten, toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Oosterberg faciliteert uw activiteiten in de elektrotechniek optimaal, zodat u kunt doen waar u goed in bent.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by