Nieuws

29-06-2022 15:20

Multicopy Apeldoorn en Ede winnen Special Award Thema Beurzen & Evenementen

Multicopy Apeldoorn/Ede heeft de Special Award Thema Beurzen & Evenementen gewonnen. De prestigieuze prijs werd uitgereikt tijdens de 25e Conventie van Multicopy The Communication Company in Hotel Vianen. Ondernemer Robert Levöleger nam de prijs in ontvangst. 

“Wie deelneemt aan een beurs wil opvallen. Met in het oog springende stands en materialen helpt Multicopy ondernemers om de aandacht te trekken,” aldus Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy The Communication Company. “Multicopy The Communication Company | Apeldoorn en Ede zijn daarbij trendsettend in de regio. Ze maken eigentijdse en stijlvolle beursstands van verschillende materialen, zoals karton of doek. Bovendien hebben Robert Levöleger en zijn team een enorme dosis creativiteit in huis. Die combinatie maakt dat hun beursstands en -materialen er echt uit springen. Ze zijn dan ook met recht de winnaars van deze award.”

Ondersteuning in het hele proces

Ondernemer Robert Levöleger heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd. Niet alleen in machines, maar vooral in kennis en mensen. “Een beurs begint bij het uitnodigen van de bezoekers en eindigt met een follow-upcampagne. Wij ondersteunen onze klanten in dat hele proces,” aldus de award-winnaar. “We verzorgen de uitnodigingen, maken opvallende beursstands en we denken mee over de benodigde presentatiematerialen.”

Hij vervolgt: “Deelnemen aan een beurs of evenement vraagt veel organisatie. Ook daar kunnen wij onze klanten mee helpen. We hebben alles in huis om de communicatie en aankleding van een beurs of event tot in de puntjes te regelen. We zorgen voor een passend geheel, waardoor de boodschap nóg beter overkomt.” 

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Sign bijvoorbeeld, maar ook direct mailings, websites, promotionele artikelen, e-mailings en meer.

delen:
Algemene voorwaarden