Nieuws

15-10-2021 11:00

Pieter-Matthijs Fegel nieuwe CFO Koninklijke Oosterberg

Op woensdag 1 september is Pieter-Matthijs Fegel gestart als nieuwe CFO van Koninklijke Oosterberg. Met deze benoeming is het directieteam van de elektrotechnische groothandel klaar om op volle sterkte de verdere groeiambities van de organisatie te realiseren.

Pieter-Matthijs Fegel heeft jarenlange ervaring als CFO en adviseur bij diverse bedrijven in de maakindustrie en handel. Als registercontroller werkte hij meer dan twintig jaar in complexe en (inter)nationale omgevingen. Daarnaast heeft hij veel ervaring op het gebied van strategie, acquisities, fusies, prestatiemanagement en organisatieverandering en is de techniekwereld hem zeer vertrouwd.

Pieter-Matthijs Fegel, CFO Koninklijke Oosterberg: “De afgelopen weken heb ik Koninklijke Oosterberg leren kennen als een open, ambitieuze en zeer klantvriendelijke organisatie. Ik ben erg enthousiast over de groeipotentie van de onderneming en kijk ernaar uit om het bedrijf vanuit mijn verantwoordelijkheid te helpen bij haar verdere groei en professionalisering.”

George Rietbergen, CEO Koninklijke Oosterberg: “Pieter-Matthijs Fegel is analytisch, gestructureerd, betrokken en vasthoudend: stuk voor stuk waardevolle eigenschappen voor een CFO. Ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste man is voor deze positie. Met de komst van Pieter-Matthijs Fegel is ons directieteam klaar voor de toekomst.”

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by