Agenda

Zakenauto Testdag Driesteden Business

De wereld van personenauto's, zakenauto's en elektrische wagens staat niet stil. Al deze voertuigen worden steeds zuiniger en duurzamer en kunnen van alle denkbare luxe worden voorzien. Om een goed beeld te geven van het huidige aanbod, organiseert Driesteden Business op donderdag 22 juni in samenwerking met een aantal regionale autodealers dit Mobiliteits Event. Tijdens dit gratis evenement kunt u verschillende modellen testen en ondertussen netwerken met collega-ondernemers uit de regio. 

Wat houdt het in
U maakt op 22 juni testritten waarbij steeds een tussenstop bij een locatie in de regio wordt gemaakt. Het Bilderberg Hotel De Keizerskroon vormt de uitvalsbasis van het evenement. Bij het onlangs volledig gerestylde Keizerskroon is het vorstelijk vertoeven op steenworp van Paleis Het Loo, u voelt zich direct thuis in dit intieme hotel waar gastvrijheid de scepter zwaait. Bij de "royale" lunch van Chef-kok Steve Sykes kunt u andere testrijders leren kennen (verwacht comfort food met een verrassende twist). Het zakenmagazine Driesteden Business doet uitgebreid verslag van dit evenement in de nazomer editie van 2023. Bij elke tussenstop krijgt u regelmatig een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waar u dan weer van voertuig wisselt. Bij elke stop/wissel noteert u, uw bevindingen van het geteste voertuig op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die worden gepubliceerd.

Ontvangst
Vanaf 12.00 uur is er een lunch en rond 17.00 eindigen we weer bij de Keizerskroon waar nog een netwerkborrel plaatsvindt tot 18.00.

Aanmelden als testrijder  
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of bent u de beheerder van het wagenpark? Dan kunt u zich aanmelden via Jeroen Gerats: jeroen@vanmunstermedia.nl. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald merk, model of type dan kunt u dit aangeven.

Interesse om uw automerk te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geïnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de testdag zeker interessant. Neem voor meer informatie contact op met jeroen@vanmunstermedia.nl.

Datum

Datum/tijd
22
Juni
2023 12:00 tot 18:00


Algemene voorwaarden Hosted by