Agenda

Woensdag 1 juni 2022 - Mobiliteitsdag

De wereld van personenauto's, bedrijfswagens en motoren staat niet stil. Al deze voertuigen worden steeds zuiniger en duurzamer en kunnen van alle denkbare luxe worden voorzien. Om een goed beeld te geven van het huidige aanbod, organiseert Driesteden Business op woensdag 1 juni in samenwerking met een aantal regionale autodealers het Mobiliteit Event. Tijdens dit gratis evenement kunt u verschillende modellen personenauto's, bedrijfswagens en motoren testen en netwerken met collega-ondernemers uit de regio. 

Wat houdt het in
U maakt op 1 juni testritten waarbij steeds een tussenstop bij een locatie in de regio wordt gemaakt. Het karakteristieke Pillows Luxe Boutique Hotel Aan De IJssel vormt de uitvalsbasis van het evenement. Bij de lunch kunt u andere testrijders leren kennen. Het zakenmagazine Driesteden Business doet uitgebreid verslag van dit evenement in editie 3 van 2022. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van het geteste voertuig op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die worden gepubliceerd.

Ontvangst
Vanaf 12.00 uur is er een lunch en tot 18.00 uur is er ruimte om te testrijden waarbij op verschillende locaties gewisseld wordt van voertuig.

Aanmelden als testrijder  
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of bent u de beheerder van het wagenpark? Of bent u als zzp'er op zoek naar een personenauto of bedrijfswagen? Dan kunt u zich aanmelden via Marie-Louise van Heekeren: marie-louise@vanmunstermedia.nl. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald merk of model, dan kunt u dit aangeven.

Interesse om uw automerk te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geïnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de bedrijfswagentestdag zeker interessant. Neem voor meer informatie contact op met Marie-Louise van Heekeren.

Datum

Datum/tijd
01
Juni
2022 12:00 tot 18:00

Locatie gegevens


Naam
Pillows Luxe Boetiekhotel Aan De IJssel

Adres
Worp 2

Postcode
7419 AD

Plaats
Deventer

Google maps


Algemene voorwaarden Hosted by